Különös online rádió

Rendkívüli online rádió (zene online) célja legfőképp az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez

Most szól - Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Rendkívül dicséretes, hogy az online rádióban húsz munkatárs fáradozik önkéntesként.

Az online rádió személyzetének kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait. Meghatározó feladata a szeretett online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. A Lépés Rádió online rádió honlapján olvasható még több tudásbázis. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint látó kollégáinak.

Ma már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a sérült személyek világát. Ebben partner a rendkívüli online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-11-19 15:26