Minőségi tintapatron feltöltése

Miért ennyire borsos árú manapság a tintapatron és a toner rendelés?

HP 302 utángyártott patron: Nyomtatni muszáj, de korántsem mindegy, hogy milyen magas áron veszünk tintapatront. Mostanság már az irodai nyomtatók az életünknek ugyanolyan megszokott részét alkotják, mint más egyéb informatikai eszközök. A tintapatron nagyon magas összegekért kapható.

A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a szituáció. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 forint, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi Canon és HP tintapatronok is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. De nyomtatni muszáj. A tintapatron árak ma már a csillagokban vannak. Csak egy néhány példa: egy HP 301-es fekete nyomtatópatron az üzletekben 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 forint.

Ráadásul a RefillParadise utántöltő készleteit csupán egyszer kell megvásárolni, mert utána már elegendő csak a külön kiszerelt festékeket megvenni. A RefillParadise egy hihetetlenül jó megoldást tud adni erre a kérdésre: olyan tintapatron utántöltő kitteket ad, amelyek használatával bárki újra tudja tölteni a kiürült tintapatronjait, biztonságosan és egyszerűen el tudja végezni a fúvókák légtelenítését, amely nélkül a tintapatron feltöltése csak egy felesleges próbálkozás lenne, hiszen enélkül a tintapatronok gyorsan tönkremennének. Nem véletlenül keresik annyian a megoldást, hiszen mindig új tintapatront vásárolni az egy rettentő költséges mulatság. Tippek a Refillparadise tintapatron weblapon.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-10-23 13:59