Imádni való mesekönyv, amit imádnak a gyermekek - festmény nyomtatás

Gyermekkönyvek olcsón - A felnövekvő gyermeknek nagy szüksége akad arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a letisztult humán viszonyokat

Katalógus - A mesekönyv üzenete sőt még nagyon hasznos és lényegi a kölyök gyarapodása szempontjából mert annak segítségével terjed képzelőtehetsége, szókincse, a mese szereplőivel azonosulva átélhet különböző szituációkat feloldhatja a benne felgyűlt feszültséget. A mesekönyv ideje sohasem jár le. A mesékre tartósan kereslet van, mivel mindenki eped a boszorkányságra a borzongásra.

A mesekönyv sztorijaiból ki lehet emelni szakaszokat, amiket aztán rajzként, vagy plakátként a sarj viszontláthat. Ily módon a népszerű mesebeli mintaképét, vagy mesebeli helyét állandóan láthatja. A mesekönyv érzékeltetése úgy készülnek munkahelyünkön, hogy a szülő a kiválasztott mesékből azt a részt elküldi nekünk, amelyet szeretne a gyerekszobában látni grafikaként. Tippek a Meséld mesekönyv weblapon. Arra is van lehetőség, hogy rengeteg fabulából egy kis képes mesekönyvet alkossunk személyre szabva a gyermek igényeinek megfelelően.

Forrás: meseld.hu, 2019-02-03 18:35