Részecskeszűrő és az automata váltó kiégetés

A részecskeszűrő és a kuplung szett szerepe az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabadon távozását

Dízel ár: A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. De ehhez magasabb fordulatszámon kell kocsikázni hosszabb ideig. A regenerálódás menete elindul, a részecskeszűrőben található szennyeződés elég. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon fedezhető fel részlet. A részecskeszűrő baja döntően 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez leginkább a személygépkocsi használatától függő. Akik kiváltképpen városban használják, korábban szembesülnek a problémával.

Számottevő rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, hiszen a megjavítás költsége rettentően drága. A részecskeszűrő cseréje rettentően magas költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő díja több százezer forint.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a jármű fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye igencsak lecsökkent. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő - kardántengely költségének töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-01-22 22:17